IT Consulting

U konkurentnom okruženju kao što je naše, svaka kompanija nastoji da se usavršava u oblasti svog poslovanja i postane što naprednija i efikasnija u tim okvirima. Vrlo značajan faktor koji utiče na efikasnost poslovanja gotovo svake kompanije danas je organizacija informacija i resursa, bez obzira na njenu veličinu i ambicije. Mnoge kompanije sa manje ili više uspeha to postižu same, stvaranjem internih IT odeljenja. Nedostatak ovakvog pristupa su vrlo često sasvim praktični problemi:

Nedostatak kapaciteta kompanije da održava dodatni broj radnih mesta

Nedostatak stručnosti kadrova u IT sektoru što se direktno odražava na kvalitet dobijenih rezultata

Bez obzira na to da li se Vaša kompanija sastoji od samo nekolicine osoba koje su isključivo fokusirane na svoje operativne zadatke ili se radi o kompaniji sa velikim brojem zaposlenih koja ima svoje IT odeljenje, VOLVOX consulting Vam može pomoći da prevaziđete gore navedene probleme i ostvarite dodatne vrednosti u svom poslovanju.

Oko za Detalje

Naši konsultanti detaljnom analizom doprinose razumevanju postojećih problematika u poslovanju klijenta i nude personalizovana IT rešenja kako bi unapredili i olakšali njihovo poslovanje.

Web Marketing

Takođe, analizom tržišta i strateškim planiranjem možemo Vam pomoći u ostvarenju Vaših marketinških ciljeva, a naročito u domenu optimizacije za pretraživače (SEO) kao i realizacije Vaših kampanja na oglašivačkim mrežama.

Tehnološki Trendovi

Konstatno praćenje i usavršavanje novih tehnologija omogućava nam da uspešno rešavamo i najteže zadatke. Kroz saradnju sa velikim brojem inostranih i domaćih poslovnih partnera stekli smo značajno iskustvo koje nam pomaže da precizno izvedemo i najkompleksnije projekte.

Iskustvo

Tim iskusnih programera i dizajnera, vodeći računa o detaljima koji se tiču funkcionalnosti i upotrebljivosti, doprinosi poboljšanju kvaliteta finalnog proizvoda, bilo da je u pitanju poslovna aplikacija, informacioni sistem ili web site.