ZENDESK

Kreirajte najbolje korisničko iskustvo.

Za svakoga po nešto

Svačiji put je drugačiji. Bez obzira na put kojim se Vaš biznis kreće, Zendesk proizvodi su tu da taj put pretvore u ugodno putovanje!

Zendesk Support

Support je jedinstveno intuitivna platforma za korisničku podršku. Na jednostavan način možete organizovati rad Vaših agenata i rešiti probleme Vaših klijenata.

Zendesk Guide

Guide je baza znanja koja će pomoći Vašim klijentima i agentima da sami pronađu informacije koje su im potrebne. Korisnička podrška budućnosti je nezamislova bez njega.

Zendesk Chat

Chat je jedan od neizostavnih kanala komunikacije svakog online biznisa. Uz pomoć njega ste na pravom mestu u pravo vreme - baš kada ste potrebni Vašim klijentima.

Zendesk Talk

Talk je integrisana telefonska centrala koja Vam omogućava da lako i brzo pružite personalizovanu i optimizovanu telefonsku podršku.

Zendesk Sell

Sell je platforma namenjena Vašem timu prodaje. Uz Sell ćete poboljšati produktivnost, definisati procese i pružiti neophodnu vidljivost za sve učesnike procesa prodaje.

Zendesk Explore

Explore Vam pruža svu neophodnu analitiku kako biste izmerili, analizirali i unapredili korisničko iskustvo koje pruža Vaša podrška.

Zendesk Sunshine

Sunshine je otvorena, fleksibilna i moćna CRM platforma koja Vam omogućava da samostalno dizajnirate i implementirate sve ono što Vam je potrebno.

Uspesi Zendesk Klijenata

Usluge

Zendesk za uslužne delatnosti

Proizvodnja

Zendesk za proizvodnju

Trgovina

Zendesk za trgovinske lance i prodaju

Volvox je prvi Zendesk partner u regionu

Naša neverovatna avantura sa Zendeskom traje od 2016. godine. Od tada do danas, videli smo nebrojeno mnogo načina kojima Zendesk pomaže u stvaranju izuzetnog korisničkog iskustva, i ponosni smo što smo doprineli Zendesk priči.

Volvox na Zendesk Marketplace-u

Zendesk ekosistem je veoma raznolik  i moć platforme se u velikoj meri zasniva i na svemu onome što različite ekstenzije i integracije mogu da pruže. Neke od funkcionalnosti je pružio upravo Volvox.