VOLVOX

IT partner od poverenja

Zašto baš mi ?

Zato što imamo dugogodišnje iskustvo domenu web tehnologija i u radu sa odeljenjima korisničke podrške mnogih od naših klijenata. Upravo zbog toga smo uspostavili čvrstu vezi sa Zendeskom još 2016. godine i postali jedni od najpouzdanijih partnera u Evropi, što između ostalog pokazuje i dodela Zendeskovog priznanja “Collaboration partner of the year”

Posvećenost

  • Sa Volvoxom dobijate posvećeni tim stručnjaka i savetnika koji Vam pomaže pri odabiru odgovarajućih licenci za Vaše agente

Blizina

Sa Volvoxom dobijate stručnog sagovornika na svom jeziku, koji poznaje kontekst i specifičnosti tržišta na kome poslujete

Iskustvo

Sa Volvoxom dobijate iskusnog partnera sa više od 100 uspešnih Zendesk projekata iza sebe, i velikim brojem zadovoljnih klijenata

Zendesk customizacija

Volvox Vam može pomoći da u Zendesk Support-u, Chat-u i Guide-u vidite ne samo ono što jesu, već sve ono što mogu da budu. Naša specijalnost je prilagođavanje Zendeska specifičnim potrebama klijenata kako bi se znatno poboljšala produktivnost agenata korisničke podrške. Najčešći primeri su konsolidovanje informacija iz više sistema direktno u Zendesk okruženje, implementacija efikasnog dizajna help-centra usmerenog ka klijentskom samousluživanju, itd. Jedni smo od prvih nosilaca App Developer certifikata u svetu, još od aprila 2018. – proverite zašto.

Zendesk implementacija

Jedna od jačih strana Zendeska je mogućnost veoma brze implementacije, čak i u kompanijama sa dosta kompleksnom organizacijom. Volvox Vam može pomoći da od samog starta stvari postavite na pravo mesto, i iskoristite pun potencijal koji Zendesk nudi. Uz našu pomoć, možete implementirati omnichannel korisničku platformu u rekordnom roku!

Zendesk obuka

Već ste se odlučili za Zendesk, ali ne znate odakle da počnete? Niste sigurni da li koristite platformu na pravi način? Sve neophodne informacije možete i sami pronaći na Zendesk community stranama, ali je to ponekad zaista težak zadatak i jednostavno je potrebno da Vas neko sa iskustvom postavi na pravi put. Volvox Vam može pomoći u obuci agenata i administratora Vaše instance.

Zendesk optimizacija i audit

Zendesk pruža sve alate neophodne kako biste mogli da merite svoju aktivnost, analizirate reziltate svog rada i unapređujete svoju produktivnost. To su tri komponente koje su preduslov za uspešnu korisničku podršku, ali iako zvuči jednostavno, ponekad je jako komplikovano pronaći pravi način za to. Volvox Vam može pomoći da identifikujete svoje slabe tačke a zatim i da Vam ponudi način da ih prevaziđete.